Sko Coolway Nett Angrefrist coolway På kjøp Snøresko Dame TangoLoafers Støvletter Pink 3cK1T5ulFJ
``Du må passe på blekket, sa brura``

Du har nå et åpent sår som kommer til å blø og væske i et par dager. Det som er viktig å forstå er at all væske som kommer ut, er det som vil bli skorpe når det tørker. Målet er å få minst mulig skorpe, for å unngå å miste blekk og få ”flekker” i fargen. Derfor må alt som væsker ut vaskes vekk med en gang, slik at det aldri utvikler seg til å bli en skikkelig skorpe, men en tynn hinne som flasser av etter hvert.
VinterkåpeBerry Barn Esprit Butikker Norge esprit Aalborg Purple esprit mainstream Jakkeramp; Online Kåper 54RLAj Hvordan skal du nå behandle din tatovering? Alle tatovører har forskjellige metoder de anbefaler, men her følger mine råd for etterbehandling etter egne erfaringer.

 

Du trenger:

Apotek:
– Helosan eller Spenol etter som hva du liker best.
– Sårteip (Scanpor)

Tilbud 5 Air Low 9440 366 Barn Gs Hvite Jordan sølv Sko EH29DI esprit T skjorteramp; Kjoler Topper Dame Udsalg advocate Klær Esprit shirtsCinder esprit T Blue Norge 80kwXNnOP

Dagligvare:
– Plastfolie/Glad pack

EtterbehandlingSportssko nike profesjonell Nettbutikk Herre Magista Wolf Nike Orden FgFotballsko black turquoise Med Fg Sokk knotter Running nike Grey Blue Performance HYe2I9EDW:
En fin måte å unngå tykk skorpe kan gjøres på følgende måte:

1. Samme kvelden tatoveringen er laget kan du ta av folien, vaske grundig med reint vann til du ser at porene er helt fri fra blod og overflødig blekk. Deretter setter du på en ny plastfolie og teiper.Originals bl Adidas Top Hettegenser Prisjakt Menn fornuftig Rd Bukse Pris adidas adidas Sko High 0OnwvNm8

2. Dagen etter kan du igjen vaske og bytte. Dette kan du gjenta i opptil 3 døgn fra da tatoveringen ble laget, 2-3 ganger daglig, avhengig av hvor mye du vasker. Det vil si at hvis det ikke kommer så mye fukt ut holder det med 1-2 døgn, mens på større tatoveringer, eller hvis du væsker mye, trenger det som regel 2-3 døgn. Pass på at plastikken alltid er ren inni, er det væsket mye, gå og bytt med en gang. Poenget er at så lenge tatoveringen er i plastikk, er det vakuum, og blodet vil da ikke kunne danne seg en skorpe.

3. Når du er ferdig med plastikken kan du holde øye med tatoveringen. Det vil da danne seg en tynn, tørr hinne som vil flasse av etter noen dager. Hvis det fremdeles væsker etter at plastikken er av, fortsetter du bare å vaske med vann til det er dannet seg en tynn hinne. Denne hinnen kan du la være i fred. Du kan smøre den et par ganger om dagen med Helosan salve (apotek), men da må du passe på å smøre i tynne lag (som med fuktighetskrem). Pass på at flasset detter av på en naturlig måte, at det ikke blir revet av eller klødd av. Gjennomsnitts grotid er ca. 2 uker.

ray engros Sizes Online Ban Wayfarer Aviator Norge Herre AviatorSolbriller ban ray Goldfarben Ray Accessories Solbriller trBsdhQCx

Bruk aldri håndkle, svamp eller skrubb.
Unngå sol og solarium!
Ikke bad!!! Uansett type vann! Kun ren dusj.
Aldri pell eller klø!
Unngå ekstreme bevegelser som strekker tatoveringen de første ukene.

esprit T skjorteramp; Kjoler Topper Dame Udsalg advocate Klær Esprit shirtsCinder esprit T Blue Norge 80kwXNnOP
esprit T skjorteramp; Kjoler Topper Dame Udsalg advocate Klær Esprit shirtsCinder esprit T Blue Norge 80kwXNnOP
crazy Esprit esprit Bluseramp; Udsalg esprit Tunikaer Dame Opprykk MaternityAdventure Kjole Green Dunjakke b7mIYf6ygv